Wie zijn wij ? Afdrukken E-mailadres


Wij zijn Eric De Bie & Vera van hoof, sinds 1978 gelukkig gehuwd en wij hebben drie kinderen, Tom, Tim en Evi.  In 2010 zijn wij voor het eerst ook grootouders geworden van een kleindochter Ilissa, dochter van Evi en Bob Sfendla, en een kleinzoon Bregt, zoon van Tom en Kristel Smits.

Eric is jaren tewerkgesteld geweest in de haven van Antwerpen. Hij is een zelfstandige verkoper in diepvriesproducten aan huis geweest, nadien heeft hij gewerkt als zelfstandig enqueteur/installateur voor GfK, een bureau voor onafhankelijk marktonderzoek en als energy advisor in opdracht van ENI.

Vera heeft gewerkt als onderwijzeres in de Stedelijke basisschool van Zandvliet. Vera is behoorlijk ziek geworden, hierdoor heeft ze vrij jong haar rustpensioen gekregen. Ondertussen heeft Vera via een gezondheidsprogramma haar ziekte onder controle.

Met ons gezin hebben we steeds meegedraaid in de vicieuze cirkel van dagdagelijkse gewoontes en tradities, de rat-race.  Maar we hebben altijd open gestaan voor andere mogelijkheden.

Op een gegeven ogenblik maakten we kennis met een andere manier van zaken doen. Hierdoor heeft ons leven een nieuwe wending gekregen.

We hebben een manier gevonden waarop een persoon zijn eigen leven kan bepalen.  Dat systeem is zo eenvoudig om te doen, dat iedereen het kan.  Je zet van huis uit een eigen bedrijf op met de tijd die je er zelf aan wil besteden. 

Met ons levensdoel, STEEDS TEN DIENSTE VAN ANDEREN,
willen wij onze kennis delen en anderen leren HUN DROMEN WAAR TE MAKEN.


Het is nooit te laat om te zijn wat u had kunnen zijn!